Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Sieradenparty

€ 0,00
Op voorraad
Omschrijving

Ben je benieuwd hoe alle producten van de webshop er in het echt uit zien? Heb je vriendinnen, familie, kennissen en collega's die ook nieuwsgierig zijn?

Mail dan snel naar info@sivera.nl om een afspraak te maken voor een sieradenparty!

 

Tijdens een party zijn alle producten van de website te bekijken en te passen. En omdat er constant aan de collectie gewerkt wordt zijn er op een party ook altijd producten die nog niet op de site staan!

Eventuele kleine veranderingen aan sieraden kunnen meestal meteen gedaan worden en anders neem ik het mee naar huis en krijg je het product na de aanpassing zo snel mogelijk terug.

Is een ketting bijvoorbeeld te lang of een armbandje juist te klein? Geen probleem, bijna alles kan aangepast worden (soms tegen een kleine meerprijs).

 

De gastvrouw krijgt van Sivera een leuk cadeautje als bedankje voor de gastvrijheid en een korting van 10% op haar aankopen.

Woon je in de buurt van Beek of in een straal van ongeveer 20 km? Dan is een party mogelijk! Woon je verder maar wil je toch graag een party geven? Informeer dan even naar de mogelijkheden!

Reacties

Ook interessant

€ 2,45 € 3,50
€ 9,77 € 13,95
€ 12,57 € 17,95